Woningen

De Rietpoel, een project van ONW, Bouwbedrijf Van Leent en Wubben Chan architecten komt in een eilandgebied in Waelplas, een nieuw en langgerekt woongebied met veel groen en water tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk. De woonoppervlaktes variëren van ca 220 m2 tot ca 310 m2.

Vanaf je steiger naar doorgaand vaarwater varen

Het waterpeil in het nieuwe eilandgebied wordt op boezemniveau gebracht. Dat betekent dat je straks vanaf je steiger, via de boezem, naar doorgaand vaarwater kunt varen. De omgeving is sowieso heel waterrijk. Je kijkt uit op het water en woont hier op loopafstand van de Plas van Alle Winden. Het strand en de duinen van het naburige Monster zijn zo aan te fietsen. Dat geldt ook voor het gezellige centrum van ‘s-Gravenzande en recreatiegebied Prinsenbos.

Verkoopinformatie

Alle woninginformatie is beschikbaar op deze pagina. Hier krijgt u een goed beeld van de diverse mogelijkheden, zoals de vrij op naam prijslijst, de verkooptekeningen van de standaard woning, de uitgebreide woningomschrijving en de technische omschrijving.  De verkoopstukken kunt u op deze pagina downloaden.

Alle informatie is alleen digitaal beschikbaar.

 

Downloads

Artist Impressions

 

Download artist impressions